2009. január 12., hétfő

Új év, új blogok

Eddig egyetlen nyitott blogot írtam, mely itt található. Vezetek még egy külön naplót is szűkebb családomnak és legközelebbi barátaimnak Vannak azonban olyan dolgok, amelyek nem kapcsolódnak a scrapbookhoz (kreatív albumkészítéshez), amellyel a publikus oldalam foglalkozik , ám mégis szívesen megosztanám mindenkivel, akit érdekel. Ezek hétköznapi apróságok, tapasztalatok, gondolatok amelyek talán hasznodra lehetnek.
Sikerült egy újabb kifacsarodott szót alkotnom, mert már minden ideillő domain foglalt volt...Bocsánat :-) Antigyespresszáns...
Onnan jött, hogy nemrég olvastam a gyes-betegségről. Depresszió, kiüresedés, magány, motivációvesztés...
Szerencsére mindezt nem tapasztaltam a saját bőrömön. Nekem a GYED és GYES alatti szabadság maga a kánaán, anyagi nehézségek, éjszakai virrasztások, 24 órás ügyelet ellenére.
Amit itt találhatsz: kis szemelvények főzésről, takarékosságról, testi és lelki egészségről, pozitív gondolkodásról meg egyebekről, ami még jön.
Egyidőben indul Gyerekjáték c. naplóm, ott fogom gyűjtögetni a gyerekrajzokat, egyéb kézműves remekeket, játék- nyaralás és kirándulás ötleteket.
És persze továbbra is scrappelek :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése